Over ons

Over ons

Autobedrijf Dobbe

Autobedrijf Dobbe is in 1949 opgericht door Leo Dobbe sr.

Alle merken personen en vrachtwagens werden gerepareerd en onderhouden, ook veel veewagens, kaasboeren met ventautos.

Hij sloot zicht ook gelijk aan bij de Bovag de bond voor serieuze garagebedrijven.

In 1966 werd het pand aan de damhouderstraat geopend met een benzinestation, smeerput en grote werkplaats. Door lichamelijke klachten zag Leo Dobbe zich genoodzaakt het in 1966 over te doen naar zijn zoon Coc Dobbe.

Coc Dobbbe heeft het bedrijf weer leven ingeblazen door zich wat meer op de verkoop te richten, en voornamelijk Ford.

In 1983 is het smeerstation verbouwd naar een mooie showroom. Het bedrijf ontwikkelde zich verder hetgeen resulteerde in het Dealerschap Datsun/Nissan

Vele vaste klant weten inmiddels hun weg te vinden naar Autobedrijf Dobbe.

In 2009 is het bedrijf overgedragen aan Ton van Vliet welke reeds 40 jaar in het autovak zit en geniet een ruime ervaring.

Specialist in Nissan

Behoud van fabrieksgarantie

De fabrieksgarantie op uw auto blijft onverminderd geldig wanneer u onderhoud laat uitvoeren door Vakgarage Dobbe. Waar u vroeger alleen bij de dealer terecht kon, blijft de fabrieksgarantie van uw auto sinds een aantal jaren ook bij merkonafhankelijke onderhoudsbedrijven van kracht. De onderhoudsspecialisten beschikken sinds de invoering van de Wet Monti en de BER2013-wetgeving over dezelfde technische informatie als de merkdealer. Doorvoering van die wet zorgde ervoor dat de fabrieksgarantie bij Vakgarage Dobbe gewoon geldig blijft. Zo is de garantie op uw auto volledig gewaarborgd.

Gegarandeerd Kwaliteit

Europese wetgeving (BER) garandeert dat universele onderhoudsspecialisten beschikken over dezelfde technische informatie van uw auto als de merkdealer. Zo bent u vrij om te kiezen voor Vakgarage Dobbe zonder daarbij een risico te lopen met uw fabrieksgarantie. Onderhoud en reparatie vindt bij Vakgarage Dobbe altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en worden uitsluitend verricht door hooggekwalificeerde onderhoudsspecialisten. Zo bent u bij Vakgarage Dobbe verzekerd van dezelfde kwaliteit als bij de Dealer.

Prijs-kwaliteit verhouding

Kwaliteit, veiligheid en merkonafhankelijkheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor een garagebedrijf. Vakgarage Dobbe biedt u kwalitatief onderhoud en top-service tegen scherpe prijzen, waardoor we een betere keuze zijn dan de meeste merkdealers.

Mijn garage. Allemaal toppertjes. Gastvrij. Vriendelijk.
Perfecte service, eerlijk dus zeggen als er iets mis is. Altijd koffie. Maar belangrijk je auto wordt goed geïnspecteerd en indien nodig onderdelen vervangen. Zelfs na grote beurt binnen en buiten gepoetst.

Judith Roon

Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van garage Dobbe. Voor het vervangen van een kapotte koplamp kon ik gewoon even langskomen en werd direct geholpen. Zonder kosten, service van de zaak! Kom daar nog eens om!
Dobbe Leidschendam, een fijne garage!

Hans Neuteboom

Hele fijne service bij deze garage. Ik had een radiocode nodig en kon gewoon langskomen met legitimatie, zonder dat ik hier vaste klant ben. Toen het niet in het systeem van Nissan stond kon het worden opgezocht a.d.h.v. een nummer op de radio zelf. Alles kostenloos en super snel. Ik zou hier zeker terugkomen. Bedankt Dennis en Nissan Dobbe

Jacqueline Voncken

Afgelopen dinsdag heb ik mijn Micra gebracht vanwege een kapotte airco en dashboardlampjes.
Na een snelle montagetijd reed ik geheel verwonderd het terrein weer af. Verwonderd omdat ik sinds lange tijd niet zulke helderschone ramen had en eindelijk mijn dashboard weer kon zien.
Hartelijk dank voor wederom geleverde fantastische service!

Paula Lubbersen