consignatie verkoop

Het zou u geen tijd noch moeite moeten kosten

Wilt u volledig ontzorgd uw auto verkopen?

Uit ervaring kunnen wij concluderen dat het verkopen van een auto soms flink wat tijd en moeite kan kosten. Bij Autobedrijf Dobbe streven wij er naar om u hier volledig in te ontzorgen. U hoeft alleen een keer langs te komen zodat wij foto's kunnen maken en wij regelen de rest!

Hoe werkt het?
Als het aan ons ligt, komt u nooit zonder auto te zitten.

U kunt gewoon blijven rijden. Wij regelen de rest!

Gedurende het hele verkooptraject kunt u gewoon zorgeloos in uw auto blijven rijden. Ondertussen melden wij u auto aan op een grote hoeveelheid verkoopsites binnen ons netwerk. Zodra er een potentiële koper is stellen wij u hiervan op de hoogte.

Kunnen wij u verder helpen?

Hoe werkt het?

Geen zorgen, wij nemen al het werk uit handen.
01. Foto’s Maken

U brengt de auto een keer bij ons langs en wij schieten professionele foto’s van uw voertuig.

02. Vindbaarheid

Vervolgens bieden wij de auto aan op meer dan 12 verschillende websites die binnen ons netwerk vallen.

3. Onderhandeling

Wij ontzorgen u volledig en verzorgen dus ook de onderhandeling met potentiële kopers van uw auto

04. Verkoop

Als de onderhandelingen zijn afgerond en u klaar bent om te verkopen sluiten wij de verkoop voor u.

Waarom Consignatie verkoop?

Verkoop uw auto via Autobedrijf Dobbe en ontvang de hoogste prijs voor uw auto. U als klant wordt volledig ontzien en heeft geen omkijken naar de verkoop van u auto. Voorkom het rompslomp en wij doen de consignatie verkoop namens u.

Autobedrijf Dobbe is een BOVAG garage, op alle auto’s die wij verkopen geven wij 6 maanden BOVAG garantie, dit is een reden voor een koper om de auto bij een BOVAG garage zoals ons te kopen.

Autobedrijf Dobbe heeft ruim 70 jaar ervaring in de inkoop en verkoop van auto’s en wij hebben al vele tevreden klanten geholpen met de consignatie verkoop van hun auto’s.

Geheel kosteloos bieden wij de consignatie verkoop service aan.  Uw auto wordt direct geplaatst op meer dan 12 website’s hierdoor zijn wij in staat uw auto snel te verkopen. 

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u uw auto verkopen? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld welke verkoopprijs wij adviseren voor uw auto? Kom gerust langs in onze showroom en wij bespreken samen met u de mogelijkheden over consignatie verkoop.

Uw auto is nog steeds geld waard.

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een gratis taxatiewaarde van uw auto.