APK Service

APK Keuring

Vanaf het moment dat uw Auto drie jaar oud is, moet u uw auto laten keuren. Voor benzine motoren betekent dat voor de eerste keer na 4 jaar en daarna om de twee jaar. Diesel motoren is na 3 jaar voor de eerste keer en daarna ieder jaar. Deze Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht. Alles voor de veiligheid van u én andere verkeersdeelnemers. Daarom wordt bij de APK streng gelet op de aspecten van de verkeersveiligheid. Remmen, banden, stuurinrichting, wielophanging, verlichting, carrosserie en schokdempers, niets ontsnapt aan de aandacht. Maar er moet tevens voor gezorgd worden dat uw auto het milieu niet onnodig belast. Vandaar dat ook de uitlaatgassen worden gecontroleerd.

Autobedrijf Dobbe in Leidschendam staat ook voor een APK graag voor u klaar. Vanzelfsprekend bent u bij Autobedrijf Dobbe verzekerd van ervaren vakmensen die uw auto door en door kennen. Vakmensen die uitsluitend met originele onderdelen werken en dankzij regelmatige trainingen zijn ze exact op de hoogte van de innovatieve technologie in uw auto.

Voor een voordelige APK is Autobedrijf Dobbe in Leidschendam ook altijd het juiste adres. Dat Autobedrijf Dobbe helemaal niet duur is, bewijzen de volgende prijzen voor uw APK-keuring:

APK: €29,95 APK in combinatie met een grote beurt: GRATIS

Deze genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
4-gastest en exclusief wettelijke afmeldkosten. Voor dieselmotoren geldt een toeslag voor de roetmeting van € 40,-

Heeft uw auto APK for Life dan betaalt u natuurlijk helemaal niets.
Uw APK-keuring wanneer u uw auto laat onderhouden en, indien nodig, laat repareren bij Autobedrijf Dobbe bedraagt geen kosten.

Is uw auto toe aan een APK, kom dan gerust langs bij Autobedrijf Dobbe. Welke auto u ook rijdt, u uiteraard van harte welkom in de werkplaats van ons. Als erkend APK-keurmeester bieden wij u de zekerheid van een keuring volgens de officiële richtlijnen. U betaalt gewoon de hierboven genoemde prijzen ongeacht welk merk auto u rijdt.

Een ander groot voordeel van Autobedrijf Dobbe is dat u voor uw APK-keuring geen afspraak hoeft te maken. U kunt langskomen wanneer u dat het beste uitkomt. U rijdt sneller dan u denkt weer in een goedgekeurde auto!